Santa Messa per la Pace e la Riconciliazione

Nel Pellegrinaggio in Terra Santa 2014 ho portato e ricevuto speranza!

Share Button

4 Commenti

Giacommo il 20 Agosto 2014 alle 4:24 am.

Fericirea este şi un rezultat al matematicii vieţii. Aduni bucuriile, scazi suferinţele. Chiar şi numai cu o jumătate de cerc poţi să fii fericit – rotindu-l îl poţi transforma într-o sferă. Oricît de mic ar fi unghiul tău de vedere tot este destul de vast dacă te îndepărtezi cît mai mult de origine, zburînd în largul lui. Cînd unghiul de vedere îţi este mic, măcar priveşte departe, foarte departe şi vei cuprinde în viziunea ta ceva mai mult. Rezolvînd limitele unor stări poţi să ştii exact cît reprezintă valoarea bucuriei tale, valoarea răbdării tale, valoarea dăruirii tale, iar în unele cazuri poţi să vezi că limitele sînt de fapt infinite, nu te mărgineşte nimic altceva decît infinitul. Integrînd trecutul poţi constata pe ansamblu că viaţa ta a fost totuşi frumoasă: soarele ţi-a zimbit de multe ori, cerul înstelat te-a inspirat, vîntul te-a mîngîiat, apa te-a reflectat, pămîntul te-a hrănit. Şi toate acestea rezolvînd o simplă integrală definită. Şi dacă te laşi inspirat să duci limitele acestei integrale de la minus infinit la plus infinit poţi integra întreg Universul. Doamne, ce minune să ajungi să cuprinzi totul! Mai poţi folosi înmulţirea pentru a deveni bogat în virtuţi şi apelînd apoi la împărţire le poţi dărui celorlalţi. Dacă ai ajuns să fii tangent cu o rază de iubire, las-o să devină chiar axul vieţii tale pentru că te va umple cu lumină şi o să-ţi pierzi conturul de cerc izolat.

Fii coplanar cu toţi chiar dacă aspiri la cel mai înalt plan!

Nimicul zici că nu te poate încurca cu nimic, dar cînd un zero ajunge la numitor îţi dai seama că ordinea acestei lumi, oricît de vastă şi infinită ar fi, nu poate cuprinde nedefinitul. Tot matematica ne spune că negativul nu are rădăcini. Negativul nu poate avea rădăcini decît în imaginarul unei minţi complexe. Doar ceea ce este pozitiv are cu adevărat rădăcini! Apoi, viaţa te mai învaţă că dacă eşti puţin îngăduitor chiar şi iraţionalul îşi poate găsi un rost în viaţa ta şi-ţi poate fi de folos la ceva.

Aşa-i că e mai fericită viaţa dacă ştii puţină matematică?!

Acum o problemă amuzantă 5+5+5=550 Este suficient să adăugaţi un singur semn matematic şi relaţia devine adevărată. Succes Santo Papa !!! invatati si pe oamenii de pe aceasta LUME …UNIVERS aceste cuvinte ce eu vam scris!!!!!!mi dispiace che vi o scrito in italiano,ma nn so scriverre benne!!!!!!Vi saluto!!!e vi AMOOOO tanto Santo Papa!!!

Rispondi

Giacommo il 20 Agosto 2014 alle 4:31 am.

Lăsaţi mărunţişurile lumii şi îndrazniţi să vă întoarceţi către propria fiinţă interioră, către cunoaşterea de sine!!!!!!!!

Rispondi

Giacommo il 20 Agosto 2014 alle 4:45 am.

Santo Papa Bergolio ar fi frumos sa putem crea florile frumoase si parfumate pe care le simtim si le vedem mereu atunci cand suntem indragostiti si sa ajungem sa vedem imparatia cerului pe pamant si sa fim mereu bucurosi ca si cum suntem deja in rai……asta vrea TINERETUL sa auda !!!!!!! eu muncesc pe 300 euro pe luna , si mereu cand citesc la pozele d,voastra ,numai despre razboaie…crizaa de bani de munca……, am un copilas ,2 anisori are ,i-am pus numele la d,voastra !!!!!si pe iubirea mea , si mancam la CARITAS, mai muncesc cu ziua , si uite se poate trai si cu 300 euro la luna!!!!!dar suntem cei mai FERICITI in inima(suflet) pentru ca DUMNEZEU este mereu cu noi, sf preoti cari imi mai dau uneori de mancare , si nu in ultimul rand D,voastra!!!!!!!!!!!!pentru ca va trimis Bunul Dumnezeu sa aveti grija de putini multi CRESTINI ai lui care au mai ramas pe PAMANT !!!!!!

Rispondi

Roger Chanez il 18 Agosto 2014 alle 1:33 pm.

Poème ;” Je pense à toi”

Rispondi

Lascia un commento

La tua e-mail non sarà pubblicata. Campi obbligatori *

È possibile utilizzare i seguenti codici HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.